Dara Rolins exkluzívne: Môj partner chápe, že sú veci, ktorých sa nevzdám kvôli nikomu

09.09.2022

Patrí medzi najznámejšie speváčky na Slovensku aj v Česku. Určite aj preto, lebo jej kariéra odštartovala ešte v čase, keď bola malým dievčatkom so zázračným hlasom. Trvá dodnes, no Dara Rolins má mnoho podôb, nielen tú spevácku. 

Rodáčka z Bratislavy, ktorá tento rok presne 7. decembra oslávi svoje okrúhle narodeniny, prežíva momentálne už viac ako rok šťastné obdobie v súkromí. Jej partnerom sa stal známy futbalista Pavel Nedvěd. O ich spojení hovorí Dara bez ostychu. "Aha, tak takto má vyzerať ten kvalitný vzťah," vraví, čo si vraj uvedomila po boku českej legendy z futbalového trávnika.

V rozhovore pre Pravdu, ktorý sme nahrali v rámci špeciálnej epizódy relácie Ide o nás, sa však nebojí hovoriť ani o starnutí, o tom, ako vníma blížiacu sa päťdesiatku. Otvorene hovorí o láske, o vnímaní vzťahov kedysi a dnes, o tom, čo mali spoloční všetci jej doterajší partneri či ako by reagovala, ak by s mužom po jej boku nevychádzala jej dcéra Laura. Aj to sú veci, ktoré môžu byť inšpiratívne pre iných - ženy, mužov. Nevynechali sme, samozrejme, ani jej kariéru, spomienky a nové projekty. Viac už v relácii.