Gastronómia nebeží, ona šprintuje, školy na Slovensku sa zasekli v 80-tych rokoch

01.03.2023

Martin Novák pôsobí v gastronómii už bezmála dve dekády. Patrí medzi najlepších slovenských šéfkuchárov a momentálne aj k "televíznym hviezdam". V šou Na nože televízie Markíza totiž radí menším reštauráciám na Slovensku, čo zmeniť, zlepšiť a ako sa posúvať ďalej.

Aké sú podľa neho najčastejšie chyby, ktoré robia slovenské reštaurácie? Kde sa zaseklo vzdelávanie v hotelových akadémiách a má slovenská gastronómia už zlatú éru za sebou? Na toto všetko odpovedal Martin Novák v relácii Ide o nás, v ktorej sa tiež dozviete, ako to vyzerá v jeho vlastnej kuchyni, či je prísny šéf, ale tiež napríklad ako to vyzerá, keď Novák varí pre prezidentku alebo či si už nechal na telo vytetovať niečo k vareniu.