Ako jediná Slovenka žiarila na slávnej prehliadke Victoria´s Secret. Dnes sa učím všetko nanovo - chodiť, stáť aj tancovať, hovorí Michaela Kocianová

24.02.2024

Patrí medzi najznámejšie slovenské modelky. Kedysi sa Michaela Kocianová objavovala na prehliadkach v Paríži či New Yorku, jej tvár sa ocitla v reklamách slávnych značiek. Už čoskoro sa objaví aj v tanečnej šou. Tento rok oslávi Michaela dvadsať rokov pôsobenia v modelingu a zmeny, ktoré za tento čas biznis s krásou zažil, sú podľa nej obrovské.

"V dnešnej dobe je začínať v modelingu komplikované. Dievčat je obrovská masa. Nás bolo určite menej," uviedla v relácii Ide o nás. "Ale zase, ak máte dobrého agenta, dá sa všetko," pokračovala Kocianová. Dôležité sú ambície a zápal. "Minule som sa zamýšľala nad tým, že robím už dvadsať rokov a že to je vlastne v modelingu naozaj dlhá doba. A niekto z mojich kamarátov mi na to hovorí: ´A ty sa divíš? Však stále na sebe makáš´," opísala slovenská topmodelka. Pamätá si ešte na začiatky, keď vedela len pár slov anglicky a musela v New Yorku za deň stihnúť dvadsať kastingov. Nevzdala sa.

V brandži je aktívna stále, no pred časom si k modelingu pridala aj novú aktivitu. Spoločne so Sašom Jánym založila občianske združenie na pomoc seniorom. A to nie je jediná vec. Najbližšie dni a týždne bude totiž žiť aj účinkovaním v súťaži Let´s Dance. Slovenská topmodelka už poctivo trénuje a ako prezradila v relácii, musela sa učiť skoro všetko odznova. "Ja sa ako modelka stále vyprsujem a zakláňam. Môj tanečník ma za to poriadne cepuje," so smiechom hodnotila prvé týždne tréningov.

O tom všetkom sa viac dozviete v relácii Ide o nás.