Má titul zo strojárčiny, dnes oblieka aj Studenkovú či Marcinkovú. Chcela som, aby si ma ženy našli samy, hovorí dizajnérka Ida Sándor

24.05.2024

Dizajnérka Ida Sándor obliekla tanečníkov Baletu SND na jednu z miniatúr podujatia Fashion Ballet. Vedeli ste však, že známa slovenská dizajnérka má za sebou bezmála tri dekády módnej tvorby. Skončila pri nej aj po štúdiu na Strojárskej fakulte - to, čo kedysi vnímala ako hendikep, dnes už nerieši. Veci ku nej prišli prirodzene. Ida v relácii Ide o nás hovorila, prečo zostala na východnom Slovensku, ako vníma Košice, rozdiel medzi ženami a klientkami v Bratislave či na východnom Slovensku. Zaspomínala si na prvé úspechy, postavenie v rámci lokálneho módneho sveta aj na to, koľko musela (a chcela) do svojej vášne investovať.

Prezradila nám tiež, ako ku nej prišli jej známe klientky ako Zdena Studenková či Elena Kohútiková a čo darovala známej herečke k nedávnemu jubileu. A keďže "módny balet" je tentoraz aj o snívaní, o snoch musela byť reč tiež. Má vôbec nejaké? Dozviete sa v relácii Ide o nás.