V Amerike mi ani najúspešnejší nedali pocítiť, že nie som pre nich dosť dobrá, hovorí modelka Veronika Rajek. Sleduje ju 7 miliónov ľudí

26.07.2024

Svoj život delí medzi Ameriku a Európu. Pózuje pred objektívom, vyvoláva obdiv na sociálnych sieťach. Objavuje na akciách v Los Angeles, Las Vegas, nedávno ozdobila preteky v Miami. A našla si aj cestu do redakcie Pravdy.

Influencerka, modelka a showgirl Veronika Rajek je momentálne najsledovanejšou Slovenkou na platforme Instagram. Vďačí za to počtu bezmála sedem miliónov sledovateľov z celého sveta. Zhruba pred rokom ich pritom mala okolo päť. Ako prezradila v relácii Ide o nás, jej pôsobenie na sieti už dávno nie je len záležitosť jedného človeka.

"Mám modelingovú agentúru, marketingovú agentúru. Je tam tím ľudí, ktorí sa aj starajú o môj profil, aj mi radia, kedy pridávať nové fotografie. Robia mi harmonogram na jednotlivé eventy, ktoré absolvujem osobne. Aj v Amerike, aj v Európe sa o mňa stará manažér, ktorý je prostredníkom medzi mnou a agentúrou," prezradila v relácii Ide o nás rodáčka z Vranova nad Topľou.

V minulosti sa Veronika zúčastnila na súťaži Miss Slovensko. Ešte pred ňou zbierala modelingové skúsenosti. Predurčovala ju na to výška a štíhla postava. Nejaký čas dokonca žila v Miláne v apartmáne s inými modelkami. Dnes už pracuje takmer výlučne individuálne. Na kastingy chodí naozaj sporadicky, veľa značiek, ale aj firiem alebo organizátorov akcií ju oslovuje napriamo, respektíve cez agentúru.

Fungovanie vo svete influencingu pôsobí vo výsledku ako nablýskané predvádzanie sa. Veronika prizvukuje, že nutná je disciplína. Ona ju má vybudovanú už z domu. "Som z policajnej rodiny. Osem, teda takmer deväť rokov som robila atletiku. Nestala som sa disciplinovanou kvôli mojej práci, vždy som taká bola," uviedla v štúdiu relácie Ide o nás. S humorom, ale aj trochou frustrácie dodala, že hoci ona je disciplinovaná, dnešná doba už nie je.

Za veľkou mlákou, kam by raz chceli odísť žiť natrvalo, sa jej páči prístup k životu. "Žijem vo svete, kde ľudia dosiahli naozaj veľké veci - či sú to športovci, herci alebo podnikatelia. Vzhliadam k nim, lebo práve ľudia, ktorí dosiahli veľké veci, ma naučili, že treba ostať ľudský," vraví kráska, ktorej snom je pózovať pre magazín Sports Illustrated. Okrem neho má ešte jeden. Prezradila aký? To sa dozviete v novej epizóde relácie.

Veronika tiež odpovedala, aké sú jej ambície do budúcnosti. či aké sú jej skúsenosti z modelingového života. Funguje v jej prostredí veľká rivalita? Prečo sa rozhodla založiť si profil na OnlyFans, s ktorou platformou sa v minulosti súdila a prečo si myslí, že ju čínska vláda nemá ráda? Na to všetko odpovedala Veronika Rajek v relácii Ide o nás.