Som bežec na dlhé trate, vraví Vladimír Kobielsky. Po Oteckoch a Paneláku otvára Sieň slávy

07.09.2024

Herec a moderátor Vladimír Kobielsky navštívil redakciu Pravdy, aby prezradil novinky z profesionálneho života. Po viacerých hereckých rolách, s ktorými diváci trávili mesiace, ba dokonca roky, sa odhodlal aj na moderovanie. Niežeby už pár skúseností nemal, teraz je to však pred kamerami a v novom programe Sieň slávy. Kobielsky v ňom bude viesť rozhovory s výnimočnými umelcami, kolegami z divadla, ale aj spevákmi, športovcami či osobnosťami televíznej obrazovky. "Vek nemusí byť jediné meradlo, aby ste niečo dosiahli v živote. Ale začali sme menami, ktoré si to zaslúžia," prezradil v relácii Ide o nás.

Samozrejme, nezhovárali sme sa len o práci. Kobielskeho si slovenskí diváci veľmi dobre pamätajú ako jedného z "oteckov" v rovnomennom markízackom seriáli, ktorý presiahol počet 700 epizód. Ako prežíva otcovskú rolu pri svojich troch ratolestiach v skutočnom živote? Čím ho prekvapujú vlastné deti a čím ho prekvapilo vlastné rodičovstvo? Aj na to odpovedal pri návšteve v redakcii Pravdy.

Opýtali sme sa aj, čo pre Kobielskeho znamená sláva a popularita a herec nám tiež prezradil, to, ako ho zaskočila kolegyňa Zdena Studenková pri jeho veľkej moderátorskej premiére v novom programe STVR. Všetko sa dozviete sa v novej epizóde relácii Ide o nás.