Instagram ju živí už štyri roky. Ema Fajnor z Nákupných maniačok hovorí aj o tienistých stránkach: ´Haďáci´ sú všade...

14.09.2024

Na sociálnych sieťach je známa už pár rokov, vďaka šou Nákupné maniačky ju spoznala aj širšia verejnosť. Najnovšie jej hlas budú môcť počuť aj diváci v kinách - v novom poľskom filme Influencerky, kde prijala dabingovú úlohu.

Rodáčka z Bratislavy Ema Fajnor je dámou, ktorá neplánuje zaháľať a neustále hľadá nové cesty a spôsoby realizácie. "Mám pocit, že každé tri mesiace som novým človekom," smeje sa v rozhovore v relácii Ide o nás. Aj to je dôvod, prečo z Prahy, kde väčšiu časť roka žila a pracovala, plánuje návrat na rodnú hrudu. Budúcnosť vidí pred kamerami - konieckoncov, prácu pred kamerou aj za ňou majú v rodine.

Svet sociálnych sietí však opustiť neplánuje. "Vzťah sledovateľov s nejakým influencerom sa buduje roky. Aj ja to tak mám, sú ľudia, ktorých dlhodobo sledujem. Verím, že moji sledovatelia tiež so mnou zostanú," uviedla.

V relácii Ide o nás prezradila sympatická tmavovláska s citom pre módu aj mnoho ďalšieho zo sveta influencingu, sociálnych médií, hovorila o vlastných plánoch, o tom, čo ju najviac baví aj o tom, na čo si musí dávať pozor. Či už smerom sama k sebe alebo ako influencer aj voči svojim sledovateľom. Viac si už pozrite v novej epizóde.