Stále o sebe pochybujem, hovorí Nela Pocisková. Ušla som kus cesty, ale ešte sa učím povedať nie

11.10.2024

"Prirodzené sebavedomie nemám. Len sa tak tvárim," prekvapila Nela Pocisková - tvár z televíznych obrazoviek, špičková tanečnica a speváčka, keď sa posadila do kresla v novej epizóde relácie Ide o nás.

"Keď som bola mladšia, všetko som extrémne prežívala. Som obrovský trémista a dodnes to tak je. Ľudia mi pritom často hovoria, že to na mne nevidieť, ale fakt je, že aj dnes s tým ešte občas bojujem. Zmena k lepšiemu prišla s deťmi. Odkedy sa mi narodili, získala som väčší odstup a nadhľad nad prácou a mojou bublinou," pokračovala v otvorenom rozhovore Pocisková Len nedávno sa rozhodla vydať po 11 rokoch svoj druhý album. Jej debut vyšiel už v roku 2013 a ako s humorom poznamenáva, mnohí o ňom ani netušili. Pred pár dňami uviedla do sveta druhú štúdiovú novinku pod názvom Cesta.

Jej názov je symbolický, naznačuje aj to, aký kus za uplynulé roky ušla Pocisková ako osobnosť - umelecká, ale aj v súkromí. Napríklad aj s postupným získavaním istoty. "Keby mi niekto pred štyrmi rokmi povedal, že napíšem sama pesničku, neverila by som mu. Vždy som si myslela, že na písanie nemám, a možno aj to je dôvod, prečo nie som sólový umelec. Lebo som si neverila. Ale aj z názvu albumu vyplýva, že niekam kráčam. Je to cesta, proces a – dúfam – že aj progres, ktorý sa udial za štyri roky," vysvetlila v relácii Ide o nás.

Témou nášho rozhovoru, v ktorom Nela odkryla množstvo pocitov a vnútorného prežívania, bol aj jej perfekcionizmus. Hovorila o tom, že jeho korene vníma už v detstve a skorom vstupe do sveta šoubiznisu. Hovorili sme o jej rodine a spôsobe výchovy, v ktorej často experimentuje. Odkryla tiež jednu zo svojich trinástych komnát - frustráciu či strach z toho, ak vás zraní niekto blízky a dokonca sme načali aj otázku o tom, či by si dokázala predstaviť skoncovať s herectvom.

Čo odpovedala hviezda hitov ako Búrlivé víno, Ordinácia v ružovej záhrade či Nemocnica? Pozrite sa v novej epizóde relácie Ide o nás.