Hrôzostrašná scéna na vlakovej stanici. Babka padla pod idúci vlak

26.01.2022

Naozaj iba zázrakom vyviazla 73 ročná žena z nebezpečnej situácie bez zranení. Scénu ako z hororu zažili cestujúci v pondelok 24.01.2022 na železničnej stanici v Trnave.

Krátko pred 22:00 h prijali železniční policajti oznámenie o páde ženy z nástupišťa. Po ich príchode na miesto už našli staršiu ženu sedieť v bezpečí, na lavičke. Policajti zistili, že pri tom, ako chcela nastúpiť do už idúceho rýchlika, sa neudržala a spadla do medzery medzi nástupišťom a vlakovou súpravou. Pomáhať jej pri tomto kaskadérskom kúsku mala neznáma žena, pravdepodobne jej kamarátka. Idúci kolos ju našťastie nezachytil, a podarilo sa jej dostať do priestoru pod nástupišťom. Na celý incident sa s hrôzou pozerali nielen cestujúci ale aj rušňovodič z druhého vlaku, ktorý ihneď upozornil výpravkyňu. Tá dala urýchlene znamenie na zastavenie vlaku.
 
Ženu sa podarilo vytiahnuť späť na nástupište bez zjavných poranení. Privolaná RZP dôchodkyňu na mieste jednorázovo ošetrila. Kvôli tejto mimoriadnej udalosti mal rýchlik meškanie 30 minút.
 
Policajti si dôchodkyňu za jej nerozvážny čin a porušenie zákona predvolajú a budú ju a aj jej „spolubojovníčku“ riešiť v správnom konaní. Za spáchaný priestupok im môže hroziť pokuta až do výšky 500 eur.
 
zdroj: Polícia SR - Trnavský kraj